Om Daka ecoMotion

Daka ecoMotions forretningsgrundlag bygger på produktionen af bæredygtige biobrændstoffer ud fra restprodukter og organisk affald.

Produktionen sker ud fra animalsk fedt, der er udvundet af restprodukter fra slagterierne og primærlandbruget. Restprodukter der ikke længere må anvendes til foderfremstilling.

Daka ecoMotion er en del af ecoMotion-gruppen, som ud over biodiesel baseret på animalsk fedt, også fremstiller biodiesel baseret på brugt fritureolie og rapsolie.

Omfattende kvalitetssikring og internationale certificeringer sikrer, at ecoMotions produkter er af højeste kvalitet. Professionel ordrebehandling og fleksible logistikløsninger er en del af ecoMotions mål om at opfylde og imødekomme det internationale marked for biobrændstoffer.

I et omskifteligt og udfordrende marked, har ecoMotion sat sig det mål at blive en af Europas førende producenter af biobrændstoffer både nu og i fremtiden baseret på en solid markedsposition.

Hvad er Daka ecoMotion – se med herunder

Koncernforhold

En del af Daka Denmark A/S
Daka ecoMotion A/S er en del af Daka Denmark A/S koncernen, som er en førende international producent af kvalitetsingredienser til fødevarer, dyrefoder, akvakultur, industriel anvendelse, energisektoren og landbrugs-sektoren. Daka udbyder endvidere en lang række serviceydelser til landbrugssektoren og fødevareindustrien. Daka eksporterer til det meste af verden og opfylder internationale standarder for hygiejne og vedligehold. Virksomhedens fabrikker efterlever Fødevarestyrelsens veterinære egenkontrolprogram med høj bakteriologisk standard.

En del af en international koncern
Daka er en del af den internationale SARIA-koncern, som er Europas førende virksomhed inden for håndtering af animalske restprodukter. Vi har samtidig bevaret vores solide skandinaviske rødder gennem et fortsat delejerskab blandt de danske slagterier Danish Crown, Tican og HK Scan.

Lokation

Daka ecoMotions produktionsanlæg er placeret på

Dakavej 6
8723 Løsning

Vil du vide mere?

Så tage endelig fat i os på:
E-Mail: ecomotion@daka.dk | Telefon: +45 7674 5111