Fra affald til grøn energi. Anlægget i Løsning producerer 55 mio. liter biodiesel om året. Biodiesel baseret på animalske biprodukter reducerer udledningen af kuldioxid med op til 86 procent.

Bæredygtige biobrændstoffer - nu og for fremtiden

Daka ecoMotions forretningsgrundlag bygger på produktionen af bæredygtige biobrændstoffer ud fra restprodukter og organisk affald.

 

Produktionen sker ud fra animalsk fedt, der er udvundet af restprodukter fra slagterierne og primærlandbruget. Restprodukter der ikke længere må anvendes til foderfremstilling.

 

Daka ecoMotion er en del af ecoMotion-gruppen, som ud over biodiesel baseret på animalsk fedt, også fremstiller biodiesel baseret på brugt fritureolie og rapsolie.

 

Omfattende kvalitetssikring og internationale certificeringer sikrer, at ecoMotions produkter er af højeste kvalitet. Professionel ordrebehandling og fleksible logistikløsninger er en del af ecoMotions mål om at opfylde og imødekomme det internationale marked for biobrændstoffer.

 

I et omskifteligt og udfordrende marked, har ecoMotion sat sig det mål at blive en af Europas førende producenter af biobrændstoffer både nu og i fremtiden baseret på en solid markedsposition.

 

 

       

 

 
Legal Notice | Databeskyttelseserklæring | © 2021 Daka Denmark A/S, Lundagervej 21, DK-8722 Hedensted, CVR-nr 33776039, +45 7674 5111, daka@daka.dk
 
1